avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notariat diferit pentru suplimentare certificatul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notariat diferit pentru suplimentare certificatul de mostenitor?

La dezbaterea mostenirii nu au fost introduse in masa succesorala toate bunurile decedatului.

Dezbaterea proprietatilor suplimentare trebuie facuta la acelasi notar unde a fost deschisa succesiunea sau se poate face la un notariat din judetul unde sunt localizate bunurile?

Este vorba despre niste proprietati (teren agricol si intravilan+casa in mediu rural) aflate in alt judet decat cel in care a avut ultimul domiciliu persoana decedata.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:57, 1 Aprilie 2016
Actul autentificat se poate face si la alt notar
De preferat este incheierea actului autentificat la acelasi notar,deoarece acesta detine deja dosar al dezbaterii succesiunii,cunoaste speta
Am discutat cu un notar si nu se poate face la alt notariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea succesiunii doar pt un anumit lucru paul45 paul45 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu o nelamurire. Stiu ca la decesul unei persoane se deschide succesiunea. Dupa care se poate deschide dezbaterea ... (vezi toată discuția)
Rudele ascund actul de proprietate al defunctului mirc84 mirc84 Salut, Tatal meu a decedat in urma cu mai putin de 6 luni. Acesta detinea o proprietate a carui act de proprietate este detinut acum de catre fratele lui. ... (vezi toată discuția)
Cum se poate proceda pentru pentru a nu plăti în plus la o succesiune? M.I.C. M.I.C. Soția mea este unic moștenitor al tatălui ei, care a fost ultimul decedat dintre părinții săi. Moștenește mai multe bunuri, printre care și câteva ... (vezi toată discuția)