avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functionari publici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functionari publici

Considerati ca functionarii publici din ziua de azi isi fac treaba cu mai mult elan si interes daca sunt stimulati cu spagi?
Nu generalizez, doar exceptiile, eu asa am observat.
Ultima modificare: Duminică, 9 August 2009
Doina Elena, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 18:56, 9 August 2009
Unde exista un asemenea spor?
Sunt numai zambete si nimic nu primesc.:D
Am auzit ca exista un asemenea spor..pana de curand, cand a venit dl. Boc .Erau sporuri pentru orice necesita un plus ..de efort. Dar totusi, inca se mai zambeste pe ici pe colo...insa mai fara spor.
Ar trebui sa fim mai relaxati si zambetele ar veni de la sine. De aceea si media de viata este scazuta la noi , fiindca suntem prea stresati si incordati!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat voi avea salariu? flacara flacara Sunt functionar public superior 1/1,salariul de baza 2030, cu 25 % spor de vechime.Cat voi avea salariul conform prevederilor actuale ? Multumesc anticipat !:D (vezi toată discuția)
Reclama aia la nu da spaga!!! praetore praetore nu stiu cum vi se pare voua ...dar reclama aia din partea dreapta a paginii ...care arata pe tipul ala cu masina super scumpa si se plange ca a dat 6000 de ... (vezi toată discuția)
Spor studii superioare ContSters96208 ContSters96208 Am terminat facultatea in 2005 si am 7 ani vechime in campul muncii. Am fost angajata la evidenta populatiei ca personal contractual in 2005 iar anul acesta am ... (vezi toată discuția)