avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Antena telefonie mobila - conditii montare pe bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Antena telefonie mobila - conditii montare pe bloc

Cum trebuie sa procedaz cand pe 01.04.2016 te trezesti cu o firma care urca pe terasa etajului 4, fara acordul meu toate cele necesare pentru instalarea unei antene pentru o firma de telefonie mobila. La intrebarile sotiei s-a primit raspunsul ca fostul administrator a dat acordul in baza acordurilor vecinilor. Am vorbit cu cativa vecini, ei nu-si aduc aminte sa fi semnat pentru asa ceva. Cu toate ca terasa se considera comuna ( nu stiu de ce , vecinii mei de la etajele inferioare necontribuind la curateniasau repararea ei), ma intreb care este dreptul lor sa dea o semnatura? Deci cum trebuie sa procedez deoarece nu doresc aceasta antena.
Cel mai recent răspuns: mottofreee , utilizator 10:47, 4 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
In acest caz nu este dificil de stabilit cine ,dar poate pretinde ca usa era deschisa . Ceea ce e plauzibil deoarece se stia ca o sa vina - au cerut acceptul unor locatari . Binenteles se pot face greutati firmei - meseriasi vor fi citati la audieri si persoana care a deschis cu cheie (daca se afla cine). :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare antena tv pe terasa blocului alinachi alinachi Buna ziua, doresc sa montez o antena TV tip satelit pe terasa blocului, insa administratorul imi interzice accesul la terasa blocului. Avand in vedere ca eu ... (vezi toată discuția)
Antene montate pe bloc proprietate cu 3 scari, acordul locatarilor daduraulica daduraulica A fost montata pe bloc, o antena pentru firma rds/rcsin ..in 2007,..in baza unui contract ( nu tocmai ..la vedere..) Au trecut 8 ani de la montarea ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosire a acoperisului cami30 cami30 Locuim in acest bloc de 6 ani iar cand ne-am mutat blocul avea deja construit un fel de pod din lemn cu acoperis de tabla, acoperis la care nu am acces si nici ... (vezi toată discuția)