avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Lectii de canto(muzica) pe I.I.,cod CAEN secundar 9001
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Lectii de canto(muzica) pe I.I.,cod CAEN secundar 9001

Buna ziua! profesez in cadrul unui liceu vocational ca si prof. de canto.Am o I.I.,care are printre alte coduri CAEN secundare si codul 9001(activitati artistice).
Intrebarea mea este daca activez si acest cod 9001,pot inchiria un spatiu unde sa predau lectii de canto in particular pe firma ? mai am nevoie si de alte aprobari,daca da,ce aprobari?
Cel mai recent răspuns: danavaradi , utilizator 00:10, 22 Martie 2018
Nu. Uitati ce puteti sa prestati pe codul caen 9001 Activitati de interpretare artistica (spectacole) Aceasta clasa include: - productia de spectacole teatrale, concerte si spectacole de opera sau balet, in direct precum si alte productii scenice: -activitati ale grupurilor sau companiilor artistice, circurilor, orchestrelor sau formatiilor muzicale -activitati ale artistilor individuali cum ar fi actori, dansatori, muzicieni, recitatori sau crainici Aceasta clasa exclude: -activitati ale personalului teatral sau activitati ale agentilor sau agentiilor artistice, vezi 7490 -activitati de casting, vezi 7810
multumesc pentru promptitudinea cu care ati raspuns!
ce cod CAEN imi trebuie atunci si daca aveti idee cam cat costa sa introduc un alt cod CAEN.
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
8552 Invatamant in domeniul cultural (limbi straine, muzica, teatru, dans, arte plastice, si alte arte Aceasta clasa include pregatirea in domeniul artelor, teatrului si muzicii. Unitatile care ofera acest tip de pregatire pot fi denumite “scoli”, “studiouri”, “clase” etc. Ele ofera invatamant organizat formal, in principal pentru hobby-uri, in scopuri recreationale sau pentru dezvoltarea personala, dar aceasta pregatire nu conduce la obtinerea unei diplome (profesionale, de bacalaureat sau de licenta). Aceasta clasa include: -lectii de pian si alte tipuri de pregatire in domeniul muzical -pregatire in domeniul artelor -predarea lectiilor de dans si activitatea studiourilor de dans -scoli de teatru (cu exceptia celor academice) -scoli de arte frumoase (cu exceptia celor academice) -scoli de arta interpretativa (cu exceptia celor academice) -scoli pentru fotografii amatori
Buna ziua, sunt un muzician care canta atat singura (vocal si instrumental) cat si cu orchestra din diferite formule (cu o trupa de rock si o fanfara) colaborand cu mai multi instrumentisti. As dori sa stiu daca as face un contract cu o primarie sau cu vreo persoana fizica (eveniment privat) pentru un anumit numar de ore de prestatie ce acte sunt necesare pentru ca eu sa pot din totalul contractului sa imi platesc darile catre stat dar si colegii care 99% din ei nu au PFA sau alta forma juridica. Care sunt obligatiile mele financiare pe care trebuie sa le platesc statului? O alta intrebare ar fi: daca mi-as face un web sit si as reusi sa atrag reclame cum pot incasa sumele oferite din aceasta activitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii ore private de muzica Paxman Paxman Buna ziua!Ce autorizatii sunt necesare pentru o activitate meditatii muzica(la domiciliul meu cat si la domiciliul studentului)?Ce alte detalii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Activitati de interpretare artistica - cod caen 9001 Ramona24 Ramona24 Buna ziua cod caen:9001-Activitati de interpretare artistica. ce inseamna acest lucru? ce poti presta pe sc.ul infiintat cu acest cod? \\multumesc (vezi toată discuția)
Cod caen instructor coregraf ElenaTarna ElenaTarna Buna ziua! am diploma atestat de instructor coregraf si vreau sa predau dans in diverse institutii. la ce cod caen ma incadrez? 9304 Activitati de ... (vezi toată discuția)