avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune in baza unei adeverinte de la composesorat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune in baza unei adeverinte de la composesorat

Dupa dezbaterea succesiunii, urmasii tatalui meu nu au inclus si suprafetele de fond forestier aflate intr-un composesorat. Cum se procedeaza la includerea in masa succesorala a acestor suprafete in baza unor adeverinte emise de composesorat?
*Se poate face un act aditional la fosta succesiune(1998) sau e nevoie de o noua dezbatere?

Alte discuții în legătură

Dupa dezbaterea succesiunii,dupa tatal meu nu am inclus si suprafetele ... OpraM OpraM Dupa dezbaterea succesiunii,dupa tatal meu nu am inclus si suprafetele de fond forestier aflate intr-o Asociatie de tip composesorat. Cum se procedeaza la ... (vezi toată discuția)
Tilu de proprietate , mostenitori parti neegale ContSters15589 ContSters15589 este un Titlu de Proprietate,pe numele celor 4 nepoti mostenitorii bunucii X X are 2 urmasi a si b a are un singur urmas b are trei urmasi urmeaza ... (vezi toată discuția)
Buna seara, tatal meu a decedat in urma cu 3 ani el era căsătorit ... mihai19923 mihai19923 buna seara tatal meu a decedat in urma cu 3 ani el era castorit cu mama si am si o sora eu m-am ocupat de inmormantare si de toate servicile de pomenire ideea ... (vezi toată discuția)