avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Vodafone inainte de termen
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Vodafone inainte de termen

Buna ziua!
Sant abonat Vodafone si intentionez sa reziliez contractul inainte de termen.Reanoirea abonamentului sa realizat telefonic,iar contractul pe care il am NU este semnat de mine(am solicitat telefonic contractul).
In aceasta situatie am de platit taxa de reziliere!
Cu stima,X-(
Cel mai recent răspuns: Mihailescu G , utilizator 15:43, 3 Septembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din păcate toate aceste clauze sunt prezente încă iar în dosarul 914/2/2015 Vodafone abia a formulat Apel. Mai avem de așteptat vreun an până vom vedea deznodământul acestui demers.
Instanta s-a pronunțat asupra clauzei abuzive și a decis anularea ei, deci, cum se procedează acum cu rezilierea?
Cei de la ANPC spun ca nu au ce sa faca in acest caz. am sunat astazi.. si eu sunt intr o ipostaza de acest gen. Ieri am fost la Vodafone mi am facut abonament am semnat actele in magazin iar dupa 6 ore m am intros in magazin ca sa reziliez contractual iar sefa de magazin a spus ca nu se poate. Am facut actele necesare rezilierii contractului si portarii numarului. Astazi am sunat la ANPC si mi a spus ca nu au cu ce sa ma ajute.
Ultima modificare: Joi, 12 Aprilie 2018
DaniN., utilizator
Dar ce te-a facut sa te razgandesti dupa doar 6h?

Alte discuții în legătură

Furt pe fata:vodafone-abonament ContSters180941 ContSters180941 Ma numesc Otilia Honaie-Tecsa,am avut un abonament la Vodafone pe durata 01 oct 2008-01 oct 2010 la internet prin stick wireless,cod abonat 234091259 si nr.tel ... (vezi toată discuția)
Ce fac daca nu vor sa imi rezilieze contractul la telefon luat la abonament? Roberta S Roberta S Am luat un telefon la abonament de la Arsis Vodafone pe 01.02.2019,a doua zi l-am dus inapoi fiind foarte dezamagita de telefon.I-am spus ca nu are ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere contract vodafone Baronelu123 Baronelu123 Bună ziua, Am avut un contract la Vodafone încheiat pe 6 luni(menționez ca nu am luat telefon la acest abonament) . În a 5 a luna am portat abonamentul in ... (vezi toată discuția)