avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare sotie si copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare sotie si copil

Buna ziua tuturor,
Am urmatoarea intrebare; in cazul unei familii in pragul divortului, dar care locuieste inca sub acelasi acoperis (proprietatea sotului mostenita de la parinti), sotul poate obliga in vreun fel sotia si copilul minor sa paraseasca domiciliul avand in vedere ca nu este inca introdusa actiune de divort in instanta si nici la notar?
Astept raspunsul vostru,
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:40, 5 Aprilie 2016
Nu.
Mama si copilul au fost "invitati" sa plece, cu amenintari de genul "acum te rog, data viitoare nu te mai rog". Ca idee, stiu ca din punct de vedere legal acest gen de amenintare nu are valoare, dar as vrea sa stiu care este exact procedura legala pentru ca el sa isi poata da afara sotia si copilul.

O actiune in evacuare.
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea sotului in timpul divortului cristina1980 cristina1980 Buna ziua, cateva lamuriri as avea nevoie daca se poate. Sora mea, este casatorita de 12 ani si acum din cauza neintelegerilor a hotarat sa divorteze. La ... (vezi toată discuția)
Evacuare sot din domiciliu pamfila pamfila sotia fratelui meu vrea sa divorteze si a introdus cerere de divort. Au doi copii , apartamentul in care locuim este al fratelui mostenit de la parintii ... (vezi toată discuția)
Partaj laviniamirela laviniamirela Bună ziua ,sunt divorțat de un an si ceva în urma acelei căsători am un copil cu handicap grav. Divorțul sa finalizat cu custodie comună și domiciliu ... (vezi toată discuția)