avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare marfa cu factura incorect completata
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare marfa cu factura incorect completata

Buna ziua, am cumparat recent de pe site-ul aliexpress marfa pentru o firma online. Am cerut factura insa pe ea scrie free gift si nu este facturata pe firma iar seria si numarul facturii lipsesc. Pot sa introduc aceasta "factura" ca fiind din partea unei persoane fizice sau in cazul in care nu deduc marfa o pot introduce asa in contabilitate? Cu alte cuvinte exista o varianta legala de a introduce aceste marfuri in contabilitate avand in vedere ca am si extrasul de cont? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Solutie pentru a incasa in cont a facturii emise de alta societate ririana ririana Buna ziua, Caut solutie pentru urmatoarea situatie: Societatea A detine magazin online si vinde atat produsele ei cat si pe cele ale altei societati B (pe ... (vezi toată discuția)
Mărfuri cu titlu gratuit (valoare 0 euro). cum se înregistrează în contabilitate? Alecsx83 Alecsx83 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Sunt mai nou GM la o firma care importa produse alimentare si echipamente(obiecte de inventar). ... (vezi toată discuția)
Extras paypal utilizat ca factura anc4 anc4 Am o nelamurire foarte mare...Doresc sa imi infiintez un pfa cu codurile caen 4791(comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet) ... (vezi toată discuția)