avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit bancar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit bancar

Bună ziua, as dori să știu ce se poate face în cazul în care soțul care a decedat a avut credit la bancă (noi nu am fost căsătoriți) dar avem un copil împreună, credit care nu avea asigurare, iar pentru acel credit a semnat și fosta soție deoarece a fost făcut în perioada căsătorie lor, mulțumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:03, 5 Aprilie 2016
deci.. nu va era sot. Creditul a fost facut cu fosta sotie ? Din pacate pt ea, ea ramane de platit, iar mai departe si ea si creditorii se pot indrepta impotriva mostenitorului, in cazul dvs doar fiul dvs, insa datoria se plateste numai in limita valorii bunurilor mostenite. In concluzie nu aveti de ce va teme.
Nu puteti fi urmarita ptr.datoriile fostului concubin, daca nu ati semnat contractul de credit,fosta sotie ramane buna de plata,fiul in calitate de mostenitor poate fi urmarit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire si renuntare la mostenire , credit la banca Ulyana Ulyana Buna seara! Avem urmatoarea situatie: sotul decedat. Mostenitori UN copil din prima casatorie si sotia supravietuitoare, a doua casatorie. Sotul prezinta o ... (vezi toată discuția)
Credit bancar, titular decedat florentinabizdiga florentinabizdiga Buna tuturor. am o problema legata de un credit bancar facut de soacra-mea in 2012. A scos bani din banca 7000 lei FARA CA NOI, COPII CARE LOCIUAM CU EA SA ... (vezi toată discuția)
Partaj debit rezultat dintr-un contract de credit, opozabilitate fata de creditor Olimpia Nitu Olimpia Nitu eu si fosta sotie am fost executati silit pentru o datorie la banca,fosta sotie e girant m-ai poate fi valabil actul prin care ii cedez fostei sotii ... (vezi toată discuția)