avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Admitere plangere impotriva Deciziei CNSC
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Admitere plangere impotriva Deciziei CNSC

- AC organizeaza procedura de licitatie deschisa pentru achizitie servicii de siguranta;
- se depun doua oferte: A si B;
- se adjudeca oferta A;;
- ofertantul B inainteaza contestatie la CNSC, care a fost admisa si s-a dispus anularea rezultatului si reevaluarea ofertei B;
- AC pune in aplicarea Decizia CNSC si, ca urmare desemneaza castigator ofetantul B cu care incheie contractul;
- ofertantul A ataca Decizia CNSC cu plangere la Curtea de Apel; plangerea este admisa.
Dupa comunicarea Hotararii Curtii de Apel, AC poate proceda la incetarea contractului existent cu ofertantul B si incheia noul contract cu ofertantul A?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Revizuirea deciziilor cnsc laritzu laritzu Buna ziua, am o mare problema si dilema in intelegerea si rezolvarea unei situatii pe care o voi descrie mai jos : 1.Firma A(contractanta) are 2 ofertanti, ... (vezi toată discuția)
Plangere admisa cu privire la anularea deciziei cnsc IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Va rog sa imi raspundeti care ar fi calea de urmat in urmatoarea situatie: Un ofertant a depus contestatie in cadrul unei proceduri de achizitie., iar CNSC a ... (vezi toată discuția)
Hotarare ce modifica total decizia cnsc lemontee lemontee Buna ziua, La o procedura de achizitie publica de prestari servicii, o societate a fost desemnata castigatoare, s-a depus contestatie la CNSC, care le-a ... (vezi toată discuția)