avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturile angajatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturile angajatului

cui trebuie sa ma adresez pentru a reclama firma la care lucrez de urmatoarele nereguli:lucrez minim 240 de ore lunar doar in tura de noapte fara a primi vreun spor sau vreun liber si sant platit cu 3,5lei pe ora .la 240 ore lucrate lunar minim obligatoriu primesc salariul de 840 lei...acelasi salariu de la angajare respectiv anul 2010 fara nici o marire pe care a facuto guvernul...ci dimpotriva din anul 2012 nea redus salariul cu 100 lei pana in 2016 cand nea dat acei 100 lei inapoi.ne obliga sa lucram intre 240 si 336 ore lunar fara nici un spor sau liber doar ture de noapte.ce e de facut...ce drepturi am...ce sanse de castig am in fata acestei firme legale daca ias da in judecata?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in ,,campul muncii,, Decebal58 Decebal58 Sotia mea, lucreaza la o firma de ,,paza,,, in fiecare luna, in medie, 240 ore, respectiv, 2 zile a 12 ore, de zii, 2 zile a 12 ore de noapte si 2 zile ... (vezi toată discuția)
Doua zile consecutive a cate 12 ore aurel81s aurel81s este legal ca intr-o luna sa lucrezi 2 week-end-uri a cate 12 ore pe zi , respectiv noapte fara sa fii platit suplimentar ? (vezi toată discuția)
Calcul pentru salariul minim stefan300 stefan300 buna ziua ! lucrez la o firma de protectie si paza si am salariul minim pe economie in contract -angajat cu 8 ore pe zi .eu lucrez cate 24 de ore cu 48 adica ... (vezi toată discuția)