avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda contraventionala ONJN
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda contraventionala ONJN

Buna ziua. Anul trecut in octombrie am fost amendat de ONJN (Oficiul National pentru Jocurile de Noroc) cu suma de 5000 lei. Am contestat decizia in Instanta unde am primit un raspuns negativ (desi vad ca mai toata lumea castiga, in cazul meu nu stiu ce s-a intamplat).
Intrebarea mea este ce pot pati daca nu platesc aceasta amenda? Tin sa precizez ca nu sunt angajat, locuiesc cu parintii si ca nu am bunuri pe numele meu (masini, case etc.), am decat un amarat de cont bancar si ala cu doar cateva sute de lei.
Risc ca aceasta amenda sa ajunga cumva pe numele parintilor mei? O sa trebuiasca sa fac ore in folosul comunitatii? Va rog sa ma ajutati cu aceasta problema pentru ca sunt foarte speriat si panicat deoarece e prima amenda/problema cu legea pe care o am in 25 de ani de viata. Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2016
Florin_Georgescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita - fara bunuri urmaribile mihaieparu mihaieparu Buna ziua, Va contactez in legatura cu un mesaj SMS primit astazi de la un creditor - \"In perioada urmatoare, inspectorii desemnati impreuna cu un executor ... (vezi toată discuția)
Frauda / inselaciune cu munca in strainatate raressilvian raressilvian Asta-seara am aflat de la nepotul meu in varsta de 20 de ani de o teapa data de el si un prieten de al sau catorva zeci de oameni. Nepotul meu a facut card ... (vezi toată discuția)
Executare silita? adi1985ab adi1985ab Buna ziua. As avea si eu unele nelamuriri, sper sa aveti bunavointa sa imi raspundeti. Dupa 2007-2008 am contractat unele credite de nevoi personale. Sume sub ... (vezi toată discuția)