gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 anamaria20210 
	    	Utilizator

anamaria20210 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 clausimo	                   

vreau sa stiu si eu;   legea din romania  e valabila pt toti notarii sau alte cabinete cu alte obicee....ca eu nu mai inteleg nimik..de asta vreau sa si plek ... (vezi toată discuția)
	                    clausimo	                   

vreau sa stiu si eu;   legea din romania  e valabila pt toti notarii sau alte cabinete cu alte obicee....ca eu nu mai inteleg nimik..de asta vreau sa si plek ... (vezi toată discuția)

michaitza	                   

Buna tuturor!
Sunt Mihaela si sunt casatorita cu un cetatean strain (egiptean). Acum sunt in Romania si sunt insarcinata iar in decembrie voi deveni mamica. ... (vezi toată discuția)
	                    michaitza	                   

Buna tuturor!
Sunt Mihaela si sunt casatorita cu un cetatean strain (egiptean). Acum sunt in Romania si sunt insarcinata iar in decembrie voi deveni mamica. ... (vezi toată discuția)

claudiae	                   

Daca copilul este pe numele tatalui si calatoreste in Romania cu mama doar cu titlu de calatorie,ce acte sunt necesare ptr intoarcerea in strainatate in lipsa ... (vezi toată discuția)
	                    claudiae	                   

Daca copilul este pe numele tatalui si calatoreste in Romania cu mama doar cu titlu de calatorie,ce acte sunt necesare ptr intoarcerea in strainatate in lipsa ... (vezi toată discuția)