avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu munca

Buna ziua.In urma unui proces civil litigiu de munca avind ca obiect drepturi banesti .Am cistigat la prima instanta hotarirea comunicata in 14.12.2015.Partia adversa a facut recurs si aici am avut cistig de cauza decizie din 7.04.2016 .Intrebare? mai pot face plingere penala prealabila pentru nepunerea in aplicare a hotaririi judecatoresti care a ramas definitiva in 7.04.2016
Cel mai recent răspuns: redinciucconstantin , utilizator 11:35, 8 Aprilie 2016
Ati depus cerere la angajator prin care solicitati plata drepturilor , in baza hotararii respective?

Daca da, cand?
nu ca ca a facut apel si sa dat hotarire ieri 7 .04.2016
In acest caz, duoa ce obtineti o copie legalizata de pe hotarare atunci depuneti o cerere la anagjator pentru plata drepturilor.

daca in 15 zile de la data inregistrarii cererii dvs nu va sunt achitate acele drepturi, atunci sunteti indreptatit sa depuneti plangere penala.
o copie legalizata dupa ultima hotarire ce de la recurs?
Da, de la instanta de recurs.

sau

de la prima instanta , cu mentiunea definitiva, prin respingerea recursului.

Alte discuții în legătură

Copie de pe minuta milan92 milan92 La judecatorie am cistigat un proces in urma caruia piritul trebuie sa-mi plateasca 5000 lei.Piritul a facut recurs,dar recursul a fost respins de tribunal ca ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie. procedura DanyD DanyD Am de recuperat despagubiri civile acordate de catre o instanta penala intr-un dos. penal, in latura civila. Vreau sa investesc cu formula executorie. Ce ... (vezi toată discuția)
Eliberare comunicare Gloria83 Gloria83 Buna ziua. Am avut un proces pe care l-am castigat, ulterior partea adversa a facut recurs. L-am castigat si pe acesta. Instanta obliga partea adversa ... (vezi toată discuția)