avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu munca

Buna ziua.In urma unui proces civil litigiu de munca avind ca obiect drepturi banesti .Am cistigat la prima instanta hotarirea comunicata in 14.12.2015.Partia adversa a facut recurs si aici am avut cistig de cauza decizie din 7.04.2016 .Intrebare? mai pot face plingere penala prealabila pentru nepunerea in aplicare a hotaririi judecatoresti care a ramas definitiva in 7.04.2016
Cel mai recent răspuns: redinciucconstantin , utilizator 11:35, 8 Aprilie 2016
Daca in apel nu s-a modificat hotararea tribunalului, poate la fel de bine sa solicite un certificat de grefa pe care sa il ataseze unei notificari impreuna cu hotararea din fond (aceasta fiind de fapt si titlul sau executoriu). Pana la redactarea deciziei pot trece 2,3, 4, luni, timp in care creditorul poate pune in executare acea hotarare (pe cale de consecinta si depunerea unei plangeri penale).

editat conform pct. 2.8 din Regulament
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ceea ce se pune in executare este hotararea respectiva, certificatul de grefa doar atesta faptul ca s-a respins recursul.
da multumesc mult o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie de pe minuta milan92 milan92 La judecatorie am cistigat un proces in urma caruia piritul trebuie sa-mi plateasca 5000 lei.Piritul a facut recurs,dar recursul a fost respins de tribunal ca ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie. procedura DanyD DanyD Am de recuperat despagubiri civile acordate de catre o instanta penala intr-un dos. penal, in latura civila. Vreau sa investesc cu formula executorie. Ce ... (vezi toată discuția)
Eliberare comunicare Gloria83 Gloria83 Buna ziua. Am avut un proces pe care l-am castigat, ulterior partea adversa a facut recurs. L-am castigat si pe acesta. Instanta obliga partea adversa ... (vezi toată discuția)