avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventă ! cerere de chemare in garanție sau ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventă ! cerere de chemare in garanție sau forța majoră !

domnilor și doamnelor ,
vreau să mă clarific dacă într-o procedură de insolvență ,unde s-a declanșat inclusiv falimentul și urmează a fi scoase bunurile la vânzare ,se mai poate face o cerere de chemare în garanție sau invoca forța majoră ! Întreb acest lucru pentru că ulterior pronunțării falimentului au apărut date noi care stabilesc cu claritate cine a cauzat insolvența/falimentul . Insolvența a fost provocată/cauzată de terț ,iar acesta, culmea, este înscris ca și creditor majoritar la masa credală ! Adică într-un fel mă execută tocmai cel care a cauzat insolvența /falimentul !
Cel mai recent răspuns: neamtu2015 , utilizator 10:20, 22 Mai 2016
Lichidatorul judiciar a scris asta in raportul cu privire la cauza insolventei?
Nu ! dar sigur administratorul judiciar e mână-n mână cu respectivul ! Eu am intrat în posesia unui act oficial care clarifică acest lucru !
Doua intrebari:
1) Cine a cerut deschiderea procedurii insolventei, pe ce lege se judeca procedura si daca este procedura simplificata sau generala?
2) Daca administratorul judiciar a intocmit raportul asupra cauzelor care au dus la insolventa si daca lichidator a fost numit tot fostul administrator judiciar si daca la randul sau a intocmit raportul asupra cauzelor care au dus la insolventa? De unde reiese ca cei doi (practicianul si tertul) ar fi mana-n mana si ce anume clarifica actul "oficial"?
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2016
trandafir2, moderator
Mulțumesc pentru atenție ! E un caz foarte complex și-mi este greu să explic ! Grupuri infracționale foarte bine organizate formate din funcționarii statului, miniștrii, directori și experți de bancă, practician în insolvență, APDRP, AFIR, APIA, MADR, FNGCIMM, ANPM, GNM, Ministerul Mediului , Ministerul Finanțelor Publice, ANAF și Central, Guvernul României, Primăria, Consiliul Județean , Președenția României, etc. se fac vinovate de intrarea societății mele în insolvență/faliment !
Neimplicarea semnatarilor Contractelor, Protocoalelor, Acordurilor, Convențiilor , a dus nemijlocit la dezastrul ulterior, dezastru care se încearcă a se rezolva prin scoaterea la vânzare numai a proprietăților mele și prin deturnarea scopului inițial aprobat al fondurilor europene.
COMISIA EUROPEANĂ și GUVERNUL ROMÂNIEI au direcționat fondurile europene și ai statului român spre investiții fără finalitate!
Procurorii PÎCCJ, DNA-Central, Parchetul Judecătoria ,,,, judecătorii ÎCCJ, Tribunalul ...., Curtea de Apel ....., încearcă mușamalizarea acestor fapte ! Doar să vă transmit materialul pe email ,însă este foarte mult. aproximativ 65 de pagini !
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Mai 2016
neamtu2015, utilizator
Dat fiind complexitatea spetei, asa cum o expuneti, drepturile incalcate, valorile sociale lezate si faptul existentei unui presupus grup infractional organizat despre care vorbiti, chestiunea este de competenta parchetului de pa langa tribunal si cred ca acolo ar trebui sa va adresati.
Cat priveste materialul dvs., nu sunt inditruit sa-l citesc, insa puteti intra pe sectiunea consultanti si sa alegeti de acolo o oferta de consultanta.

Alte discuții în legătură

Contestatie si cerere reorganizare aadynna aadynna ati intalnit vreo contestatie la cerere declansare procedura insolventa in care sa se ceara reorganizarea judiciara, in caz de respingere a contestatiei ? ... (vezi toată discuția)
Insolventa saintpaulia saintpaulia de la ce data se considera firma intrata in insolventa? de la data cu care s-a deschis dosarul de insolventa, sau de la data cand am primit instiintarea prin ... (vezi toată discuția)
Sfaturi insolventa sau reorganizare? aZu aZu Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de 80.000 ron, din care 25.000 sunt tva si impozit pe profit iar restul penalitati, mentionez ca suntem doi ... (vezi toată discuția)