avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventă ! cerere de chemare in garanție sau ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventă ! cerere de chemare in garanție sau forța majoră !

domnilor și doamnelor ,
vreau să mă clarific dacă într-o procedură de insolvență ,unde s-a declanșat inclusiv falimentul și urmează a fi scoase bunurile la vânzare ,se mai poate face o cerere de chemare în garanție sau invoca forța majoră ! Întreb acest lucru pentru că ulterior pronunțării falimentului au apărut date noi care stabilesc cu claritate cine a cauzat insolvența/falimentul . Insolvența a fost provocată/cauzată de terț ,iar acesta, culmea, este înscris ca și creditor majoritar la masa credală ! Adică într-un fel mă execută tocmai cel care a cauzat insolvența /falimentul !
Cel mai recent răspuns: neamtu2015 , utilizator 10:20, 22 Mai 2016
Abia am înțeles eu proiectul , și vorba aia : sunt mecanic auto , ce pretenții să am la un parchet și la procurori ! Sunt blat ! DNA lucrează doar la impresia artistică ! La Bliz !
Ultima modificare: Duminică, 22 Mai 2016
neamtu2015, utilizator
:) Si cum ati ajuns dvs., in calitate de mecanic auto, sa aveti raporturi contractuale si de afaceri cu parte din cei enumerati?
m-au ademenit prin mijloace viclene ! Or fi zis : fraier e ăsta ! Stai că-l ardem că e mecanic ! Ce n-au cunoscut este faptul că bacalaureatul luat pe timpul lui Ceaușescu bate toate școlile lor înalte (3-4 etaje ) din ziua de azi învățate în copy-paste ! ::))))
Ultima modificare: Duminică, 22 Mai 2016
neamtu2015, utilizator
Aveti dreptate si sunt de acord cu dvs., pe de alta parte insa, era un banc (nu-i mai stiu continutul) care se termina cam asa: Si la ce i-a folosit ...?
Asta întreb și eu ! La ce le-a folosit să mă atragă într-un astfel de contract dacă nu erau capabili să gestioneze situația ? Pentru că, într-un fel sau altul vor trebuii să plătească !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie si cerere reorganizare aadynna aadynna ati intalnit vreo contestatie la cerere declansare procedura insolventa in care sa se ceara reorganizarea judiciara, in caz de respingere a contestatiei ? ... (vezi toată discuția)
Insolventa saintpaulia saintpaulia de la ce data se considera firma intrata in insolventa? de la data cu care s-a deschis dosarul de insolventa, sau de la data cand am primit instiintarea prin ... (vezi toată discuția)
Sfaturi insolventa sau reorganizare? aZu aZu Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de 80.000 ron, din care 25.000 sunt tva si impozit pe profit iar restul penalitati, mentionez ca suntem doi ... (vezi toată discuția)