avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Denunț la Parchet
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Denunț la Parchet

Buna ziua,as dori să știu ce este de făcut în urma unui denunț făcut acum2ani împotriva patronului la acuzația de înscris sub semnătură privată(a semnat contractul de muncă în locul meu), denunț făcut la Parchet si in urma căreia s-a dovedit că int-adevar nu este semnătura mea dar nici a patronului(!?)Acum vă întreb ce pot face în continuare? Îl mai pot acționa în judecată?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:59, 11 Aprilie 2016
Dacă nu este semnătura patronului nu-l puteți acționa în instanță pe el ca persoană fizică. Puteți acționa firma în calitate de angajator cu personalitate juridică, pentru a se face cercetări în vederea depistării celui care a semnat în fals.
E clar ca cel răspunzător de contracte trebuie sa știe cine a semnat contractul.
Cel care a semnat în fals e greu sa fie prins dar poate fi trasa la răspundere persoana care avea calitatea de a semna contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris sub semnatura privata contestat in instanta romex romex Va rog sa-mi permiteti sa supun discutiei urmatoarea speta: - in instanta , o parte solicita o hotarare judecatoreasca care sa tina loc de act autentic pe ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios amuri amuri Buna seara! Speta este urmatoarea: ma aflu intr-un proces civil, in calitate de reclamant, cu mai multe capete de inaintare. Unul dintre capete este ... (vezi toată discuția)
Patronul de acum 3 ani mi-a facut denunt mincinos la politie, ca am plecat cu laptop si telefon de serviciu (pe care nu le-am avut niciodata in gestiune) maintrebazi maintrebazi Buna ziua, Poate cineva sa imi spuna daca am vreo solutie la aceasta problema? Dupa 3 ani de cand am incheiat de comun acord raporturile cu o ... (vezi toată discuția)