Am cumparat un telefon care era defect si pe care l-am trimis de doua ori in service pentru aceeasi problema. Problema nu a disparut, am vorbit cu angajatii de acolo iar ei mi-au spus ca nu imi pot da banii inapoi daca nu e negat de la service si m-au intrebat daca vreau sa-l trimit din nou. Am refuzat.. am asteptat o luna pentru nimic si mie se pare nefolositor sa-l mai trimit inca odata. Ce as putea face?
Nu e nefolositor sa-l trimiteti din nou, chiar aveti nevoie de negatie de reparare de la service.
Conteaza si perioada cat ati stat fara el, mai conteaza si ce scrie pe certificatul de garantie, daca este specificat acelasi defect la ambele reparatii si nu doua chestii diferite... Trimiteti-l din nou si daca aveti din nou probleme reveniti. Oricum perioada in care a fost in service se adauga la perioada de garantie, iar daca nu poate fi reparat si veti primi unul nou veti beneficia de o noua garantie.
Probleme cu smartphone
miul
Am cumparat un smartphone. La nici o luna, a manifestat primul defect de functionare. Nu l-am trimis atunci in service, ci ulterior cand au aparut si alte ... (vezi toată discuția)