avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... HG nr 28/2008
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

HG nr 28/2008

Buna ziua.
Va rog sa-mi spune-ti daca sunt aplicabile prevederile HG nr 28/2008 privind aprobarea continutului-cadru al documentatiei tehnico-economice aferente investitiilor publice, precum si a structurii si metodologiei de elaborare a devizului general pentru obiective de investitii si lucrari de interventii, la o companie nationala(transport gaze) care utilizeaza doar fonduri proprii pentru investitii si nu fonduri publice, avand si un normative de proiectare aprobat prin Ordinul ANRE nr 118/2013.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Fundamentare in legislatia europeana pentru hg 28/2008 danielleg danielleg Buna ziua! Poate cineva sa ma directioneze catre echivalentul in legislatia comunitara si/sau fundamentarea HG nr. 28/2008 pentru aprobarea ... (vezi toată discuția)
Tipuri cheltuieli din capitolul de proiectare si inginerie din devizul general - obiective de investitii si lucrari de interventie Razvandvl Razvandvl Ce tipuri de cheltuieli sunt incluse in capitolul de Proiectare si Inginerie din Devizul General pentru obiective de investitii si lucrari de interventie si ... (vezi toată discuția)
Autorizare constructii ContSters740 ContSters740 Buna ziua Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Incerc de mai bine de 1 an sa obtin o autorizatie de construire#-o si de fiecare ... (vezi toată discuția)