avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Innoire licenta antivirus
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Innoire licenta antivirus

Am o factura cu "Reinnoire Eset Nod 32 3 licente 24 luni". Am tot citit care sa fie inregistrarea contabila corecta dar sunt mai multe pareri si nu sunt lamurita. Inclin spre contul 628. Este corect? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: margaretateodorescu , utilizator 10:43, 12 Aprilie 2016
La reînnoirea licenței procedați exact ca atunci când ați achiziționat-o : 208 = 404 adică o luați de la capăt
Multumesc mult pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inreg contabile iclaudia19 iclaudia19 buna seara, cum inregistrez achizitionarea unui calculator cu valoare de 2000lei , o licenta xp 500lei si un program de contabilitate de 3000 lei? este ... (vezi toată discuția)
Inregistrare licenta andy_vlad andy_vlad Buna ziua Va rog sa imi spuneti cum procedez din punct de vedere contabil si fiscal cu o licenta achizitionata pentru un soft de contabilitate, astfel pe ... (vezi toată discuția)
Imobilizari necorporale mari.a mari.a Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am inregistrat licentele pentru windows - imobilizari necorporale - pe ct. 205, programele de ... (vezi toată discuția)