avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... TRANSPORT CU MICROBUZ
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

TRANSPORT CU MICROBUZ

Suntem o societate care ne ocupam de hoteluri.
Vreau sa pun urmatoarea intrebare. Pot sa transport clientii de la un hotel la altul cu un microbuz achizionat de societate fara sa am licenta de transport persoane?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 17:31, 10 August 2009
Daca nu s-a schimbat codul rutier va trebuie licenta doar de la 9+1 locuri in sus.Atentie insa: daca prestati activitate de transport persoane aveti nevoie de licenta si soferul de atestat !B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa transport persoane cu auto inmatriculat in bulgaria popilucky popilucky sunt pfa si am masina inmatriculata in bulgaria. pot efectua transport persoane cu masina asta? ms frumos! (vezi toată discuția)
Transport persoane in regim shuttle mireille_is mireille_is Buna ziua, Puteti sa-mi comunicati in baza a ce autorizatie/licenta se poate efectua transport persoane in regim shuttle bus(transfer aeroport-hotel, ... (vezi toată discuția)
Despre licenta de transport la microbuzele 8+1 locuri zclaudiu25 zclaudiu25 Buna ziua, in primul rand vreau sa va multumesc ca acordati putin timp din ziua dumneavoastra pentru a-mi citi intrebarea. Doresc sa deschid o societate ... (vezi toată discuția)