avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rau-platnic la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rau-platnic la banca

In urma cu 4-5 ani am facut o descoperire de cont pe care nu am reusit sa o achit la timp. Ulterior, creditul a fost preluat de altcineva si a fost platit. Luna aceasta a fost ultima rata. Primesc ceva la mana ca dovada ca am achitat tot creditul?
Dupa cat timp dispar din baza de date a bancii ca fiind rau-platnic si pot face un alt credit?
Cel mai recent răspuns: alecsiamatei , utilizator 15:33, 15 Aprilie 2016
alecsiamatei a scris:

Ulterior, creditul a fost preluat de altcineva si a fost platit.

Cum a fost preluat, ce act juridic s-a incheiat?
ca sa stiti cum stati, solicitati situatia Dvs. la Biroul de Credit (www.birouldecredit.ro).

"4. Cum pot obţine date referitoare la propria persoană de la Biroul de Credit?

Pentru eliberarea situaţiei proprii - Situaţia înscrierii la Biroul de Credit, în temeiul dreptului de acces la date prevăzut de Legea 677/2001, trebuie să adresaţi în scris către Biroul de Credit o cerere datată şi semnată, la care sa anexaţi o copie lizibila după actul de identitate (buletin sau carte de identitate) şi, după caz, dovada plăţii serviciului solicitat. Puteţi trimite această cerere, însoţită de actul de identitate şi daca este cazul de documentul de plată (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa noastră poştală sau la adresa de e-mail*): situatie@birouldecredit.ro.

Numai prima solicitare adresată Biroului de Credit pe parcursul aceluiaşi an calendaristic este gratuită. Începand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 lei, dovada plătii urmând să o trimiteti impreună cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Băncii Comerciale Române S.A., folosind următoarele instrucţiuni:

- suma: 6 lei

- beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)

- cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001

- deschis la banca: BCR Lipscani

În cazul în care doriţi să verificaţi dacă sunteţi la a doua cerere în decursul unui an, puteţi solicita o confirmare telefonică de la Biroul de Credit.

Informaţiile solicitate cu privire la propria persoană, prezentate prin “Situaţia înscrierii la Biroul de Credit”, vor fi transmise către dvs. prin Poşta Română sau prin e-mail*), în conformitate cu solicitarea exprimată de dvs., în termenul legal de la data inregistrării cererii.

În cazul în care nu precizați adresa de corespondență (poștală sau E-mail), răspunsul va fi transmis, prin Poșta Română, la adresa de domiciliu ! "
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent va rog! Dulu Dulu Buna ziua. Poate cineva sa imi spuna, daca in cazul neplatii unor carduri de nevoie personale, ultima rata platita in 2007-2008, cand se prescriu, care sunt ... (vezi toată discuția)
Restanta fantoma sorincosma sorincosma Buna seara Am incercat sa scot de la o banca un card avantaj dar mi se spune ca nu pot pentru ca in baza de date figurez cu o restanta de 13 ron de 71 zile ... (vezi toată discuția)
Biroul de credite. irol irol Am si eu o intrebare, ce poate face o persoana care a fost inscrisa in biroul de credite ilegal? Merge in instanta sau se adreseaza cu o plangere la ... (vezi toată discuția)