avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene masura 112
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene masura 112

Buna ziua,
In august 2014 am obtinut o finantare nerambursabila de 28.000 euro pentru Instalarea tanarului fermier.Conform contractului am primit initial o transa de 16 800 euro urmand ca transa doi(11 200 euro) sa fie primita dupa realizare investitiilor din planul de afaceri.As dori sa stiu, daca in cazul in care am facut investitiile conform planului de faceri, pot sa nu mai cer transa 2 de finantare.Avand in vedere situatia deplorabila a agriculturii si modul in care fermierii nu sunt sprijiniti cu nimic, am ajuns sa-mi doresc doar sa inchid proiectul .
In concluzie, pot renunta la transa 2 de bani, fara sa mi se solicite sa-i restitui pe primii sau in ce conditii prima transa nu se mai solicita?
Multumesc!



Alte discuții în legătură

Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Fonduri europene ADanu ADanu Buna ziua! Am si eu o intrebare.. In 2013 am facut un proiect cu fonduri nerambursabile pe masura 112 (instalarea tanarului fermier), iar acum mi-as dori sa ... (vezi toată discuția)
Tinerii fermieri au solicitat apdrp peste 272 milioane de euro intr-o singura sesiune Daniela Bolog Daniela Bolog 02 august 2012 In cadrul celei mai recente sesiuni de primire a proiectelor de finantare pentru Masura 112 „Instalarea tinerilor fermieri” din ... (vezi toată discuția)