avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... indemnizatie CO dupa insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

indemnizatie CO dupa insolventa

Buna ziua

in cazul in care societatea intra in procedura de insolventa in luna noiembrie 2015, si unii dintre angajati au CO neefctuat pe perioada 2014-2016 si doresc sa inceteze raporturile de munca, ce se intampla cu indemnizatia de CO? Intra la masa credala sau se achita catre salariati ?
cum se va declara la finante aceasta suma?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca privind obligarea la plata salariilor restante. firma in insolventa. cum pot recupera drepturile salariale? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Mi s-a admis in instanta cererea privind obligarea firmei la care am lucrat la plata salariilor restante. De mentionat ca am fost angajat in ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu restant freenicos freenicos Am lucrat in 2010 la o societate.Am plecat in luna noiembrie,conf art.55b.Nu mi s-a achitat salariul pe perioada septembrie-noiembrie 2010,precum si banii ... (vezi toată discuția)
Suma achitata in avans si nerestituita, in conditiile in care societatea care a incasat isi inchide maine portile.. Alina8708 Alina8708 Buna ziua, Am nevoie de un sfat: Am achitat unei societati o suma de bani pentru 21 de sedinte de masaj. Saptamana trecuta am fost anuntata ca societatea se ... (vezi toată discuția)