avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie Proces verbal de contraventie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie Proces verbal de contraventie

Buna ziua, va rog sa ma ajutati! Am fost martor la o razie a unui echipaj de politie imbracat civil! Politistii bruscau o vanzatoare si ii confisca marfa! Am rugat sa imi arate o legitimatie deoarece nu aveau vizibil ceva sa arate ca sunt de unde pretind ca sunt. Au refuzat si au inceput sa traga de mine. Am strigat dupa ajutor pana a aparut alt politist in civil care a aratat o insigna. Am fost legitimat si amendat cu 3000 de lei pentru obstructionarea organelor de control! Cum fac contestatia pv-ului? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:00, 13 Aprilie 2016
Daca aveti motive intemeiate,de forma si de fond,in termen de 15 zile de la comunicarea PV aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala-abuz ? shteffan30 shteffan30 In data de 08.10.2011 la ora 5:45,am fost legitimat de un lucrator al Politiei Romane in timp ce ma aflam in timpul orelor de program.mentionez ca sunt angajat ... (vezi toată discuția)
Intrebari politie locala AlexandruV AlexandruV Doamnelor si domnilor, Asistand in cursul diminetii la niste altercatii intre asa numita \\\\\\"Politie\\\\\\" Locala si tarani ce-si vindeau produsele ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat in cazul in care am fost agresat de politist? mirciunelius mirciunelius Am trait, ieri, o experienta unica, nedorita si neasteptata. In urma unor apeluri la 112, fiindca eram agresat de cativa pietari, au sosit 2 insi imbracati in ... (vezi toată discuția)