avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bucata de teren ocupata abuziv !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bucata de teren ocupata abuziv !

Respectivul teren este o proprietate comuna pt. care nu s-a efectuat dezbaterea succesiunii de vreo 14 ani,sunt una dintre succesoare.Acum cativa ani,vecinul mi-a ocupat o parte din gradina prin desfiintarea semnelor de hotar,mi-a distrus viata de vie si furat spalerii.Nu am dorit sa depun plangere pt savarsirea acelor infractiuni de tulburare de posesie,furt si distrugere;in acea situatie,ca si succesoare in drepturi aveam aceasta posibilitate?
Cum pot sa imi recuperez bucata de pamant?

Cel mai recent răspuns: ContSters99176 , utilizator 23:14, 10 August 2009
Si aceasta jurisprudenta e dovada spre o hotarare cat mai echitabila.Domnul Themis a avut dreptate.:love2:
Multumesc si Domnului Legally pe aceasta cale pt jurisprudenta in materia de drepturi reale=D>
PALARIA JOSS !!!!
Ultima modificare: Luni, 10 August 2009
ContSters99176, utilizator
Atunci ce mai asteptati?
Deschideti procesul.
As mai avea o singura nelamurire:acea portiune pe care vecinul a ocupat-o abuziv,era plina cu butuci de vita de vie,spaleri,sarma care au costat bani.As putea sa cer pe langa actiunea in revendicare si despagubiri pt prejudiciul cauzat si pt lipsa de folosinta avand in vedere ca vdin acea de vita de vie se produceau vin si poama care se vindeau si obtineam bani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in revendicare luiza2008 luiza2008 Buna ziua, Am o mare rugaminte la dumneavoastra.As vrea sa stiu in ce conditii poate interveni renuntarea la judecata daca actiunea in revendicare a fost ... (vezi toată discuția)
Regula unanimitatii in actiunea in revendicare Mihaela Enache Mihaela Enache De lege lata, avand in vedere Cauza Lupas, prin admiterea cererii, cum se pune ea in executare? se restituie bunul reclamantului, desi el nu e unic proprietar? ... (vezi toată discuția)
Admisibilitatea unei actiuni in revendicare formulata de un singur coindivizar dupa cauza lupas Mihaela Enache Mihaela Enache Apelez la cunostintele dumneavoastra...eu sunt mai micuta asa.... Intrebări : 1. de lege lata, avand in vedere Cauza Lupas, prin ... (vezi toată discuția)