avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort in lipsa uneia dintre parti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort in lipsa uneia dintre parti

se poate incheia un proces de divort cu copii minori in 6 luni
fara ca parata si copilul minor sa se prezinte in fata instantei?
pe ce baza se incredinteaza copilul tatalui,cu drepturi totale asupra lui fara ca mama sa aiba dreptul la vizite...(.i se interzice total sa vada copilul)
..o mama isi creste copilul singura de 7 ani si se trezeste ca este divortata,fara drepturi asupra copilului.....sotul a inventat fel de fel de acuzatii impotriva ei ....divortul sa incheiat fara ca parata si minorul sa se prezinte in fata instantei.....pe ce baza sa incheiat acest divort?....e posibil asa ceva?

[Editat spatiu gol excesiv]
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2016
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 06:46, 13 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Sa declare apel și sa îl motiveze.
Are dreptul de a apela la avocat pentru studierea dosarului și motivarea apelului în fapt și în drept.
In mod normal nu prea se poate, mai ales ca trebuie efectuata o ancheta sociala la domiciliul minorului.

De ce mama nu s-a prezentat in instanta ? A fost sau nu citata ? Cand a aflat despre acest dosar si ce a dispus in concret instanta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces divort ContSters74221 ContSters74221 stimati juristi! va rog sa ma ajutati cu explicatii despre un proces de divort in care eu am calitatea de parat.relatez mai jos evolutia procesului: in ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala pentru incredintarea minor MIUTZA27 MIUTZA27 CUM DECURGE ANCHETA SOCIALA PENTRU INCREDINTAREA MINORULUI, INTRUCAT ANTERIOR NASTERII ACESTUIA A AVUT LOC DIVORTUL PARINTILOR...IAR TATAL NU SI-A MANIFESTA ... (vezi toată discuția)
proces pentru reincredintare minora sicorn sicorn Buna seara, am avut un proces pentru reincredintare minora iar la al doilea termen avocatul paratei a invocat lipsa calitatii procesuale pasive a mamei ... (vezi toată discuția)