avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... curtea de apel Galati
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

curtea de apel Galati

daca exista doua hotarari definitive date de curtea de apel pentru acelasi post de conducere care va fi pusa in aplicare?
In anul 2014 postul de sef institutie a fost castigat in instanta si cel care a fost dat afara a dat si el institutia in judecata , acum ce se poate intampla? o sa avem 2 sefi , pt ca amandoi au aceasi hotarare definitiva pt postul respectuv!
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2016
albu67, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 19 Aprilie 2016
Da, dar intaietate are cel care a ocupat postul primul.
Cum este posibil asa ceva? cum poti sa dai o sentinta definitiva de 2 ori?
Cand au fost pronuntate cele doua hotarari?
una in 2014 si ultima in 2016 pe 12.04
Se pot pune in executare ambele hotarari... cred ca va fi de genul cine vine primul castiga, iar al doilea va fi pus in imposibilitatea de a-si pune in executare hotararea.

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca nerespectata sofia1975 sofia1975 salariatii unei institutii publice au pierdut in instanta drepturi salariale(sporuri),iar seful institutiei nu pune in aplicare sentinta definitiva si ... (vezi toată discuția)
Recurs contencios administrativ - intampinare adrianef adrianef Am castigat fondul pe o speta legata de eliberarea abuziv din functie. Ma astept ca institutia sa faca recurs desi la fond nu au adus nici macar o proba care ... (vezi toată discuția)
Hotarari judecatoresti definitive si irevocabile neexecutate de functionari publici pin pin Buna ziua, va supun atentiei urmatoarele: Am obtinut 2 hotarari judecatoresti definitive si irevocabile una privind suspendarea executarii unui act ... (vezi toată discuția)