incheiere nr
registrator...
asistent - registrator ...
asupra cereroo introduse de B.E.J. ... cu sediul in ... privind notarea in cartea funciara, in baza somatiei nr. ... din dosarul nr....
vazand referatul asistentului - registrator, in sensul ca nu exista piedici la inscriere, fiind indeplinite conditiile prevazute la art. 48 din legea nr. 7/1996 republicata , tariful achitat in suma de 60 lei cu chitanta nr. ... pentru serviciul de publicitate imobiliara avand codul nr...
dispune :
admiterea cererii cu privire la imobilul A+3 inscris in cartea funciara nr. ... , proprietate a s.c. X, se noteaza somatia de plata pt suma de 1616,90 lei , in favoarea s.c. Y
prezenta se va comunica B.E.J. , s.c. X, s.c. Y, Banc Post
cu drept de plangere in termen de 15 zile de la comunicare care se depune la Biroul de Cadastru si Publicitate Imobiliara , se inscrie in cartea funciara si se solutioneaza de Judecatoria in circumscriptia careia de afla imobilul.
O puteti ataca in instanta dar eu vad sanse egale cu zero!
Va spun cu toata sinceritatea....care ar fi motivul pentru care sa contestati notarea in carte funciara ?B-)
Nu stiu:(. Am fost rugata sa ma uit peste acest document si asta am facut. Insa nu am mai avut nici o legatura cu asa ceva pana acum. Nu stiu exact nici ce interpretare sa ii dau. Nu vreau sa fac gafe. Conform acestui dcument ce urmeaza sa faca s.c. Y este sa inscrie suma respectiva in cartea funciara. Apoi ce vor face dupa ce au inscris-o? Ce drepturi le da? Sau ce efect are acest document? :stunned:
Ce urmeaza? EXECUTAREA SILITA!=D>
Ce efecte are? Il impiedica pe clientul sau pe amicul dvs , adica societatea X sa mai instraineze imobilul! Fiindca notarea va figura in cartea funciara si orice cumparator va accepta sa cumpere preia si datoria !
Opozabilitate fata de terti se cheama si asta este scopul notarii in cartea funciara!:D
Azi am putut sa ma uit peste hotararea judecatoreasca si peste aceasta instintare de la Oficiul de Cadastru. Suma ce trebuie platita conform hotararii judecatoresti este diferita de suma pe care acestia doresc sa o inscrie in cartea funciara.
Este mult, mult mai mica chiar de ar fi sa puna dobanda de 50% nu ar fi egala cu suma ce vor sa o noteze n cartea funciara. Nu se poate ataca cumva? Nu exista o lege care sa nu le permita sa treaca acea suma? Sau macar sa ii intarzie pana firma X reuseste sa achite si restul diferentei.
Va rog o mana de ajutor.
In concluzie daca suma datorata nu este egala cu suma pe care o solicitata au voie sa o noteze in cartea funciara? Se poate face plangere ? Daca da cum ar trebui formulata?
Multumesc mult
Urmarire imobil?
vanillaa
Buna ziua. Am o problema cu un credit de nevoi personale de la ING.
Vecina care a luat acest credit nu a girat cu nimic, iar rate a platit 2 ani dupa care nu ... (vezi toată discuția)