avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot ataca urmatoarea comunicare a oficiului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot ataca urmatoarea comunicare a oficiului de cadastru?

dosar nr

incheiere nr
registrator...
asistent - registrator ...

asupra cereroo introduse de B.E.J. ... cu sediul in ... privind notarea in cartea funciara, in baza somatiei nr. ... din dosarul nr....
vazand referatul asistentului - registrator, in sensul ca nu exista piedici la inscriere, fiind indeplinite conditiile prevazute la art. 48 din legea nr. 7/1996 republicata , tariful achitat in suma de 60 lei cu chitanta nr. ... pentru serviciul de publicitate imobiliara avand codul nr...

dispune :

admiterea cererii cu privire la imobilul A+3 inscris in cartea funciara nr. ... , proprietate a s.c. X, se noteaza somatia de plata pt suma de 1616,90 lei , in favoarea s.c. Y
prezenta se va comunica B.E.J. , s.c. X, s.c. Y, Banc Post
cu drept de plangere in termen de 15 zile de la comunicare care se depune la Biroul de Cadastru si Publicitate Imobiliara , se inscrie in cartea funciara si se solutioneaza de Judecatoria in circumscriptia careia de afla imobilul.
Cel mai recent răspuns: lilicrin , utilizator 20:05, 16 August 2009
Formulati o plangere impotriva incheierii nr....din data de ... pronuntata in Dosar nr ...., va justificati calitatea procesuala activa, indicati partea adversa (cei care au solicitat inscrierea somatiei), motivati de ce considerati netemeinica incheierea atacata, probati sustinerile, anexati copia incheierii, dovada platii taxei de timbru si timbru judiciar, depuneti plangerea la oficiul de publicitate imobiliara si tot inainte la instanta. Cu toate acestea, avand in vedere ca pareti a fi preocupat de problema, insa nu stiti cum sa o rezolvati, nu ar fi mai bine sa apelati la serviciile unui jurist ? Daca veti pierde pentru ca nu stiti ce si cum trebuie facut ?
Ultima modificare: Duminică, 16 August 2009
Gabriel Stelea, Avocat
Eu doar scot la imprimanta raspunsurile primite pe forum si le dau persoanelor care au nevoie de ele. Aici nu toata lumea are internet si oricum nu toti stiu sa il foloseasca. Multi oameni nu au incredere in avocati , din pacate, si nu vor sa plateasca pana la 500 Ron doar pentru a le spune ca nu are rost sa faca nimic. Asa macar stiu ca au o sansa se vor duce la un avocat in cunostinta de cauza. Altfel daca nu ar fi fost nimic de facut nu ar mai incerca inutil.
Sa mearga la un avocat in care au incredere, sa-i solicite o consultatie juridica si apoi sa decida singuri cum cred ca este mai bine.
Majoritatea nu au mai avut probleme care sa necesite un avocat, in concluzie nu au cum sa cunoasca un avocat de incredere. Poate in orasele mari tarifele la consultanta juridica nu sunt de minim 500 Ron insa aici in zona asta este taxa si in ziua de azi nu te duci sa arunci 500 ron pe fereastra pentru ca apoi sa ti se spuna ceva de genul nu se poate face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repozitionare teren agricol in cartea funciara RaduA82 RaduA82 Buna ziua, Detin un teren agricol, extravilan, de ~2,5 h iar anul trecut pe 14-07-2017 am primit o notificare de la OCPI asupra unei cereri de rectificare ... (vezi toată discuția)
Urmarire imobil? vanillaa vanillaa Buna ziua. Am o problema cu un credit de nevoi personale de la ING. Vecina care a luat acest credit nu a girat cu nimic, iar rate a platit 2 ani dupa care nu ... (vezi toată discuția)
Inscrierea somatiei de plata in cf dodoorza dodoorza Buna seara ! Doresc sa va cer un sfat ! Cum sa procedez pentru aflarea unui nr. CF , stiind clar ca administratorul SC debitoare detine imobil pe numele ... (vezi toată discuția)