avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... debitare card si refuz de anulare a tranzactiei si de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

debitare card si refuz de anulare a tranzactiei si de returnare a banilor in termen de 45 de zile

La data de 21.01.2016 am infiintat o pagina web pe un site de webhost. Am fost de cacord cu conditiile lor , iar din greseala( pagina fiind in engleza) am crezut ca o plata de 2,75 de euro o sa am propriul domeniu pe o perioada de 3 ani, dar de fapt era 2,75 euro pe luna, am dat accept am introdus datele cardului , contul fiindu-mi debitat cu aproximativ 130 de euro.Cand am inteles ce s-a intamplat am trimis un mail si am cerut anularea tranzactiei si returnarea banilor. Am primit raspuns ca o sa fie alimeentat cardul cu acea suma in termen de 90 de zile( aceasta era de altfel si una din conditiile lor de returnare a banilor), si mai sunt 3 zile pana atunci si nu am primit banii. Ce as putea sa fac, cui ar trebui sa ma adresez?

Alte discuții în legătură

Forex persoana fizica mihaitintea mihaitintea Ca persoana fizica, am depus in 2015 la un broker Forex din strainatate 250 euro prin tranzactie cu un card bancar (ca si cum as fi facut o ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu după fraudă: bcr sau poliția? cum poate fi trasă la răspundere banca? f_ervin f_ervin Salutare tuturor! Sper din suflet să găsesc un răspuns, o îndrumare la speța noastră. În data de 21 decembrie 2023, imediat după alimentarea ... (vezi toată discuția)
Frauda bancara in data de 13.03fost victima unei fraude bancara ... pallani13 pallani13 Buna ziua. In data de 13.03.23 Am fost victima unei fraude bancara de tip phishing. Am primit un e-mail in care mi s-a comunicat ca cardul este blocat ... (vezi toată discuția)