avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1687 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Forex persoana fizica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Forex persoana fizica

Ca persoana fizica, am depus in 2015 la un broker Forex din strainatate 250 euro prin tranzactie cu un card bancar (ca si cum as fi facut o cumparatura).

Ulterior (dupa mai mult de 30 zile dar inainte de sfarsitul anului 2015) am retras cei 250 euro de la acel broker, banii fiindu-mi returnati in acel card bancar.

Practic sunt pe zero cu profitul (sau chiar putin pe minus din cauza ratelor de schimb). Venit=250, cheltuieli=250, profit=0.

Trebuie sa platesc impozit ? Trebuie sa dau declaratia 200 ?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:32, 27 Februarie 2016
Pai, daca venit nu-i, pe ce sa platiti impozit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sunt impozitate veniturile realizate din forex in romania? nzsolt85 nzsolt85 Buna Ziua, as avea o intrebare.. Veniturile din Forex sunt impozitate sau nu? au mai fost intrebari in forum, cu acest tip de intrebare, dar inca nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe pentru tranzactii pe bursa md20 md20 Buna ziua, As dori sa stiu ce contributii trebuie platite in cazul in care se obtin venituri din tranzactii pe bursa (forex, actiuni) si nu exista nicio ... (vezi toată discuția)
Suma nedecontata la banca de catre comerciant costinmike costinmike Salutare. Acum vreo doua saptamani m-am trezit in cont cu o suma de bani, nestiind de unde provine am sunat la banca sa ma lamureasca dar nu am primit nici un ... (vezi toată discuția)