avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare adidasi Nike
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare adidasi Nike

Buna seara,
Numele meu este Ionut si sunt din Oradea. Am cumparat de la Nike din Lotus Oradea in data de 17.04.2016 o pereche de Nike Air Max, iar cand am ajuns acasa am constatat ca au multiple defecte. Am fost azi sa-i returnez insa ei au spus ca nu se poate. In cele din urma am facut un proces verbal din care reiese ca adidasii vor fi trimisi la inspectie. Intrebarea mea este: Daca cei de la inspectie vor constata ca n-au defecte( desi au defecte), ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera banii sau sa-i schimb cu alt model ? Va multumesc :)
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:23, 20 Aprilie 2016
Mergeti cu ei la ANPC de care apartineti si depuneti o reclamatie. Trebuie sa-i vada ca sa se poata pronunta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare incaltaminte deteriorata Ghosteezy Ghosteezy Am achizitionat acum 7 zile o pereche de adidasi dintr-un magazin din Baneasa, in urma unei simple spalari am constatat ca toate culorile de pe adidasi au ... (vezi toată discuția)
Tv cumparat online, defect Mihaiela-Alina Mihaiela-Alina In data de 27.02.2018, am facut o comanda de pe site Ideall. ro pt un televizor. Am primit coletul in data de 28.02.2018. Coletul a fost verificat, nu prezenta ... (vezi toată discuția)
Retur bani miha hu miha hu Buna ziua Lucrez la un magazin de incaltaminte si am un client care a cumparat o pereche de adidasi si la doua zile a venit cu ei inapoi ca vrea banii inapoi ... (vezi toată discuția)