Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 realsofo	                   

Tinand cont de conditiile legii de acum un an, privind cuantumul indemnizatiei de crestere a copilului, sotia mea a optat pentru 1 an de concediu. Insa azi s-a ... (vezi toată discuția)
	                    realsofo	                   

Tinand cont de conditiile legii de acum un an, privind cuantumul indemnizatiei de crestere a copilului, sotia mea a optat pentru 1 an de concediu. Insa azi s-a ... (vezi toată discuția)

anna_ema2015	                   

Exista vreo posibilitate ca noua lege de la 01 iulie sa nu se aplice si persoanelor care si au exprimat deja optiunea???
Am vazut ca in textul noii legi se ... (vezi toată discuția)
	                    anna_ema2015	                   

Exista vreo posibilitate ca noua lege de la 01 iulie sa nu se aplice si persoanelor care si au exprimat deja optiunea???
Am vazut ca in textul noii legi se ... (vezi toată discuția)

Catalina_P	                   

art.III din Legea 66/2016:
(1) Pentru persoanele care, la data intrării în vigoare a prezentei legi, beneficiază de concediul şi indemnizaţia pentru ... (vezi toată discuția)
	                    Catalina_P	                   

art.III din Legea 66/2016:
(1) Pentru persoanele care, la data intrării în vigoare a prezentei legi, beneficiază de concediul şi indemnizaţia pentru ... (vezi toată discuția)