avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Reinnoire certificat digital
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Reinnoire certificat digital

daca la reinnoirea certificatului digital s-a schimbat adresa societatii trebuie facuta cererea 150 sau numai reinnoirea obisnuita ?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 17:18, 21 Aprilie 2016
Daca societatea si-a schimbat adresa sediului social,trebuie sa schimbe si ^Certificatul de inregistrare^la Oficiul Registrului Comertului. Copia acestui certificat ,cu CUI-ul firmei si adresa,sunt necesare pentru reinnoirea certificatului OFFline(clientul are deja Token).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire semnatura electronica OANA GHEORGHE OANA GHEORGHE Buna ziua, In momentul reinnoirii semnaturii electronice este necesara si crearea, respectiv inregistrarea unei noi adrese de email? Am depus astazi pe ... (vezi toată discuția)
Sediu social alexandra68 alexandra68 Am o firma care si-a mutat sediul social in iunie 2009 din cluj. Cum se procedeaza pentru a depune declaratiile de comision si statele de plata pe luna iulie ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal , cazier fiscal ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarele probleme : In situatia in care o societate si-a schimbat denumirea comerciala ( in data de 19 MAI 2009) si ... (vezi toată discuția)