Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

gluten 
	    	Utilizator

gluten 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

gluten 
	    	Utilizator

gluten 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

mirela 20	                   

Stiu ca cei care primesc indemnizatie (copil sau parinte cu handicap) beneficiaza de  vechime, pt aceasta perioada. Si sotul meu a avut aceasta indemnizatie, ... (vezi toată discuția)
	                    mirela 20	                   

Stiu ca cei care primesc indemnizatie (copil sau parinte cu handicap) beneficiaza de  vechime, pt aceasta perioada. Si sotul meu a avut aceasta indemnizatie, ... (vezi toată discuția)

antonesaileana	                   

As dori o lamurire cu privire la calculul sporului de vechime, si anume daca in calculul sporului de vechime in munca se tine cont si de perioada de concediu ... (vezi toată discuția)
	                    antonesaileana	                   

As dori o lamurire cu privire la calculul sporului de vechime, si anume daca in calculul sporului de vechime in munca se tine cont si de perioada de concediu ... (vezi toată discuția)

raluk_cream	                   

Ce acte mai exact trebuie sa dau angajatorului pt a intra in prenatal la 7 luni?Inafara de certificatul medical de la medicul de famile mai trebuie ... (vezi toată discuția)
	                    raluk_cream	                   

Ce acte mai exact trebuie sa dau angajatorului pt a intra in prenatal la 7 luni?Inafara de certificatul medical de la medicul de famile mai trebuie ... (vezi toată discuția)