avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Durata dezbatere mostenire notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Durata dezbatere mostenire notar

Buna ziua,doresc sa intreb care este durata dezbaterii unei mosteniri la notarul public?Mentionez ca sunt unicul mostenitor prin testament inregistrat la birou notarial,am furnizat toate documentele cerute de catre notarMultumesc
Cel mai recent răspuns: anda2016 , utilizator 12:37, 21 Aprilie 2016
Când a decedat persoana dupa care dezbateti succesiunea?
In Decembrie 2015
Vrea sa treaca un an de la decesul persoanei ca sa se scurga termenul de optiune succesorala pe care l-ar avea alti succesibili in afara de dvs.
Si este normal asa sau exista si o alta varianta?
Este normal, este o masura de prevedere si pentu dvs, caci daca ar aparea posibili alti succesibili vi se anuleaza certificatul de mostenitor.

Alte discuții în legătură

Testament mama33 mama33 Buna ziua! Am si eu o nelamurire; _avem testament facut cu propietarul si vreau sa stiu care mai sunt legile legate de acest testament facut prin ... (vezi toată discuția)
Testamente lasate unui nepot. dreptul (partial sau deplin) al mostenitorului rezervatar grad i? Tetriss Tetriss Buna ziua Sunt singurul nepot (fiu al parintilor) in familie. Problema sta in felul urmator: Bunicii din partea mamei au decedat, dar ambii mi-au lasat ... (vezi toată discuția)
O cunoștință fără descendenți sau rude în viață mi-a lăsat un testament. care este procedura de dezbatere a moștenirii, și cine ar putea ataca testamentul? balaceanuandrei balaceanuandrei Am un testament lasat de o cunostinta fara copii sau alte rude(frati,surori,parinti).In ce conditii se face mostenirea si cine poate ataca testamentul. (vezi toată discuția)