ContSters338589 
	    	Utilizator

ContSters338589 
	    	Utilizator	    

DAN POPESCU 
	    	Avocat

DAN POPESCU 
	    	Avocat	    

ContSters338589 
	    	Utilizator

ContSters338589 
	    	Utilizator	    

ContSters338589, utilizator
 ContSters338589, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Elenauntean	                   

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: un unchi a decedat luna trecuta, a lasat prin testament notarial intreaga avere, impartita jumatate ... (vezi toată discuția)
	                    Elenauntean	                   

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: un unchi a decedat luna trecuta, a lasat prin testament notarial intreaga avere, impartita jumatate ... (vezi toată discuția)

liviuiordan	                   

Buna ziua. As dori sa stiu daca pot mostenii prin testament o casa, eu nefiind niciun fel de ruda cu proprietarul. Mentionez ca nu are copii, doar frati. (vezi toată discuția)
	                    liviuiordan	                   

Buna ziua. As dori sa stiu daca pot mostenii prin testament o casa, eu nefiind niciun fel de ruda cu proprietarul. Mentionez ca nu are copii, doar frati. (vezi toată discuția)

jlo	                   

Buna ziua
intrebarea mea este urmatoarea:
daca bunica sotului meu face un testament in care -i lasa stranepoatei(minora) ei(copilul nostru) un apartament ... (vezi toată discuția)
	                    jlo	                   

Buna ziua
intrebarea mea este urmatoarea:
daca bunica sotului meu face un testament in care -i lasa stranepoatei(minora) ei(copilul nostru) un apartament ... (vezi toată discuția)