avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamatie la primarie facuta de un membru al ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamatie la primarie facuta de un membru al asociatiei de proprietari

Un locatar nemultumit,fara sa ceara lamuriri din partea conducerii asociatiei, se adreseaza direct compartimentului din primarie,care solicita documente contabile pe ultimele trei luni penru verificare.Mentionez ca nu ne deranjaza cererea reprezentantilor primariei,dar modul in care a procedat respectivul locatar nu mi se pare nici corect si nici legal.As dori sa aflu o parere din partea dumneavoastra. Multumesc.
1 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
La un moment dat si noi, la asociatie la care sunt administrator am patit cam la fel. Omul nostru, ca si in cazul descris mai sus, a mers direct la organe... crezand ca acolo il asteapta zana dreptatii.

Un om normal nu procedeaza asa, dar ce mai este normal la noi. Iata, ieri am avut o mica "discutie" cu un chirias de la un bloc de garsoniere care a considerat ca ingrijitoarea blocului nu ar fi spalat holul de la parter. Am incercat sa-i demonstrez contraruiul, dar nu a vrut sa asculte, ca chipurile, el este un om ocupat si n-are timp de fleacuri.
La un moment dat ne-am intalnit cu dansul, dar nici de aceasta data nu a vrut sa vorbeasca, lasandu-ne la usa blocului.
In fine, astazi am aflat ca mi-a facut o reclamatie (nu stiu unde) ca l-as fi catalogat drept lash (pentru ca chiar nu vrea sa clarificam situatia). In fine, dreptul omului este safaca reclamatie unde vrea.
Ei, cu cei de la SAP (serv. as. prop.) am avut si eu o discutie pe aceasta tema si concluzia a fost la fel cu cei care au scris inaintea mea - omul are dreptul sa se adreseze unde doreste si in conditiile stabilite de catre dansul.
Nici eu nu gasesc normal sa te adresezi compartimentului din primarie, inainte de a discuta cu as. prop. - insa asa cum s-a mai spus, o fi avut cetateanul o experienta neplacuta cu cei responsabili sa-i de-a un raspuns pe placul sau si atunci, pac la "Rasboiul"...
Unora chiar le face placere sa tot reclame, asta este!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La noi in asociatie, adm nu afiseaza modul de calcul al sumelor de plata afisate in listele de intretinere. Desi i am cerut adm in scris sa faca acest lucru, cf legii 17/2016 din legea asoc de prop, nu s a conformat. Am sesizat acest aspect primariei de sector si in raspunsul primit nici macar nu s a facut referire la aceasta problema!
Cui ma mai pot adresa in afara instantei de judecata?
Multumesc!
Presedintelui asociatiei v-ati adresat?
Da, m am adresat in scris pe o adresa de mail pusa la dispozitie de administrator. Nu am primit niciun raspuns! De curand printr o sesizare adresata primarului, acesta nu a raspuns la aproape nimic din cele semnalate. Administratorul afiseaza in continuare listele de plata fara a mentiona in vreun fel modalitatea prin care a ajuns la sumele de plata respective.
Imi doresc foarte mult sa rezolv problema insa fara a ajunge la tribunal. Ce pot sa fac?
Dar ati purtat vreo discutie "fata in fata" cu presedintele si ceilalti membri ai comitetului executiv?
Cererea trebuie sa o prezentati in scris si sa solicitati nr de inregistrare.
Cu alti proprietari ati discutat situatia din asociatie, ei sunt multumiti de activitatea presedintelui. membrilor cex, administratorului?

Alte discuții în legătură

Refuz raspuns solicitari asociatie proprietari ConstantinCS ConstantinCS 1. As dori sa stiu unde se incadreaza fapta unui presedinte de asociatie de proprietari de a refuza: - punerea la dispozitie a unor copii dupa documentele ... (vezi toată discuția)
Calcul liste asociatii de locatari idmesspass idmesspass Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil care detine statutul de asociatie de locatari. In ce baza legala as putea cere recalcularea listei de intretinere pentru ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am trimis o cerere cu mai multe solicitari pe adresa ... Magda 5 Magda 5 Buna seara! Am trimis o cerere cu mai multe solicitari pe adresa de email a asociatiei de propietari si a firmei de administrare. Nu am primit niciun raspuns, ... (vezi toată discuția)