avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Comunicare actiune
Discuție deschisă în Executare silită

Comunicare actiune

Buna seara tuturor!
Aveti idee, in cazul plangerii impotriva refuzului executorului judecatoresc, intemeiata pe art. 56 alin.2 din Legea 188/2000, plangerea petentului se mai comunica executorului? Acesta este citat de instanta in astfel de cauze?
Vorbesc despre plangerea intemeiata pe legea lor de organizare, nu o contestatie la executare facuta de creditor pe prevederile codului de procedura civila.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: palaceathena , utilizator 10:37, 22 Aprilie 2016
Da! Executorul respectiv va trebui să răspundă în fața Colegiului de Disciplină al Camerei Executorilor Judecătorești de pe raza curții de apel al instanței de executare respective. Dacă plângerea dvs. este găsită întemeiată, executorul poate fi sancționat disciplinar. Executorul, în procedura de contestare a sancțiunii disciplinare la instanța de judecată, în calitate de reclamant are dreptul să primească o copie după toate înscrisurile care au stat la baza sancționării lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie impotriva executorului judecatoresc kittysor kittysor In anul 2013 un urma nerespectarii conditiilor din contractul de credit cu o banca, creditul a devenit scadent si suma a fost inaintata catre un executor ... (vezi toată discuția)
Executare silita impotriva unui executor judecatoresc nramona nramona Buna ziua! Am obtinut un titlu executoriu impotriva unui executor judecatoresc, care nu ne-a distribuit noua pretul intr-un dosar de executare ce a fost ... (vezi toată discuția)