avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cumparare de teren
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cumparare de teren

Buna ziua!eu muncesc in Cehia si vreau sa cumpar un teren sa-mi fac o casa in Romania,dar nu pot ajunge in tara decat peste foarte mult timp.As vrea sa stiu daca se poate sa mi-l cumpere mama dar sa fie direct pe numele meu(ca apoi sa nu mai fie nevoie de o donatie),si ce acte i-ar trebui?va rog sa ma ajutati cu un raspuns!Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:52, 22 Aprilie 2016
O puteti mandata pe mama dvs. sa efectueze tranzactia in numele dvs. Trebuie sa luati legatura cu un notar in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare de teren de catre un roman aflat in strainatate alinutza07 alinutza07 Buna ziua!eu sunt in strainatate si vreau sa cumpar un loc de casa in Romania dar nu pot ajunge in tara decat peste foarte mult timp.as vrea sa stiu daca poate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o intrebare ptr d-,voastră mama vrea sa ... Issaaaaa Issaaaaa Buna ziua! Am si eu o intrebare ptr d-,voastră Mama vrea sa isi cumpere un apartament, si eu ca fiu iam propus sa imi faca mie acte pe acest apartament Ce ... (vezi toată discuția)
Acte necesare donatie casa plus costuri andra_alexandra andra_alexandra As vrea sa stiu de ce acte am nevoie , ca mama mea sa treaca casa pe numele meu prin donatie, sau cum e mai simplu,dar si cat ma costa toata aceste ... (vezi toată discuția)