avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa sau srl-d
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa sau srl-d

buna ziua mi-am cumparat de curand un excavator si o basculanta cu care doresc sa prestez servicii intrebarea mea este CE FEL DE FIRMA SA INFIINTEZ PFA SAU SRL-D mentionez ca am 28 ani
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:11, 24 Aprilie 2016
Din punct de vedere al fiscalitatii SRL este mult mai avantajos.
SRL-D prezinta chiar mai multe oportunitati: costuri de infiintare 0 lei, scutiri la plata contributiilor pentru angajati, posibilitatea de a accesa cei 10.000 de euro, etc.

Succes!
Era bine sa va fi deschis srl-ul si apoi sa faceti achizitia utilajului cu factura pe srl.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile remus250 remus250 buna seara. am 43 de ani si doresc sa primesc ajutor pentru a deschide o fabrica de mobila din lemn masiv intr.o comuna din teleorman. am doar cunostinte in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare infiintare firma excavari Silviu Matei97 Silviu Matei97 Buna ziua, detin un mic utilaj, un mini buldo excavator de 2.2tone, detin doar factura fiscala de la firma din Romania, de unde l-am achizitionat si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Contracte intre persoane fizice si sc tai2706 tai2706 Doresc sa imi incerc norocul in domeniul agricol. Detin o sera unde doresc sa cultiv legume pe care vreu sa le comercializez magazinelor de specialitate. ... (vezi toată discuția)