avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii

Cu studii universitare de lunga durata - titlul de INGINER, profil INGINERIE ECONOMICA,specializare INGINERIE MANAGERIALA -dupa absolvirea unui curs postuniversitar la ASE Bucuresti se poate ocupa un post de contabil sef - conditie de studii superioare economice? (mentionez ca sunt contabil autorizat si am ocupat functia de contabil sef timp de 18 ani).

Alte discuții în legătură

Inginerie economica. mihteo mihteo Cu titlul de INGINER, profil INGINERIE ECONOMICA,specializare INGINERIE MANAGERIALA pot fi incadrat in functia de ADMINISTRATOR FINANCIAR la o institutie de ... (vezi toată discuția)
Despre sef sipp rogert_Bv rogert_Bv Sunt intr-o firma cu aproximativ 400 angajati, am fost angajat in functia de Coordonator in materie SSM cu decizie de Manager HSE. In urma cu 12 luni am fost ... (vezi toată discuția)
Examen c.e.c.c.a.r. getapop getapop Am absolvit in anul 1999 in cadrul ASE Bucuresti, Facultatea: Colegiul Universitar Economic, Specializarea: Prelucrarea electronica a informatiei economice ( ... (vezi toată discuția)