avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate executa o pedeapsa de condamnare cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate executa o pedeapsa de condamnare cu suspendare sub supraveghere in Italia ?

Buna seara tuturor ! Sunt cetatean roman , dar am rezidenta permanenta in Italia unde locuiesc impreuna cu familia si loc de munca stabil , cu contract . Intre timp am primit in Romania o condamnare definitiva de 1 an inchisoare ....2 ani cu suspendare sub supraveghere pt sav infr prevazuta la art 337 ncp. Mi s a impus prezentarea la serv de probatiune ( nu stiu inca perioadele ) , niste ore de munca neremunerata si intredictia de a parasi teritoriul Romaniei fara acordul instantei . Intrebarea mea este ....daca exista anumite acorduri internationale ....sau orice alta metoda prin care sa pot sa imi execut aceste obligatii aici in Italia unde locuiesc si muncesc si nu in Romania , pentru ca altfel as pierde totul aici ! Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:02, 27 Aprilie 2016
Aceste lucruri ar fi trebuit discutate dinainte. Puteti propune autoritatilor care va controleaza acest lucru si ramane de vazut daca vor accepta. Daca va aflati in Italia in momentul darii verdictului si nu ati mai intrat in Romania de atunci nu s-ar pune drept parasirea teritoriului Romaniei fara permisiune. Puteti angaja un avocat sa se ocupe cu aceste proceduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat in romania, pot executa in italia? maria43 maria43 as dori sa stiu daca un cetatean roman este condamnat definitiv pe teritoriul romaniei poate sa faca detentie pe teritoriul italiei fiind retinut in italia, ... (vezi toată discuția)
Arest domiciliar italia Remus1977 Remus1977 Buna ziua va salut pe toți,sunt in arest domiciliar in italia am de facut 10 luni de arest domiciliar pentru un furt care nu aveau probe si ma-u băgat la ... (vezi toată discuția)
Buna seara în anul 2019 am fost condamnat la închisoare cu ... LucaSilviu LucaSilviu Buna seara în anul 2019 am fost condamnat la închisoare cu suspendare iar că măsura complementară mi sa stabilit că nu pot părăsi teritoriul României ... (vezi toată discuția)