avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Depus declaratia 394 gresita
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Depus declaratia 394 gresita

am depus o declaratie 394lunara fara date,nici macar CIF nu se vede pt luna martie 2016, din gresala.Evident nu se vede pe portal,cum trebuie sa procedez?
o mai depun odata?merg la ghiseul anaf?ce amenda risc?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 13:50, 26 Aprilie 2016
Nu prea inteleg cum ati validat-o asa, presupun ca nu e validata. Oricum, o redepuneti online si ... cum o fi norocul cu amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarația 112 oromeo oromeo Buna ziua! Am depus la ghiseu declarația 112, am confirmarea pentru depunere, dar nu am verificat pe site. Acum, după ce am achiziționat o ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare venituri pe anul curent. sarmaneandchill sarmaneandchill Buna! In urma unor probleme de sanatate, nu am reusit sa depun, pana la 1 Februarie actele necesare realizarii calculelor taxelor care trebuiesc a fii platite ... (vezi toată discuția)
Declarația 200 PROSPERITATE PROSPERITATE Buna ziua ' Va rog frumos sa îmi spuneți și mie ce am de făcut in următoarea situație ; Eu am deschis in anu 2016 trei conturi la trei case de pariuri ... (vezi toată discuția)