avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Mi-a fost reținut permisul de conducere în Olanda, ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Mi-a fost reținut permisul de conducere în Olanda, pentru alcool. Mi s-a spus să mă prezint în 29 aprilie, ce ar trebui să fac?

Mi a fost retinut permisul de conducere in olanda pt.alcool.640mg in aer expirat in ianuarie.Mi s a spus sa ma prezint in 29 aprilie in Olanda.Ce ar trebui sa fac in cazul meu?Va multumesc anticipat.




Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: plushic , utilizator 14:23, 29 Noiembrie 2023
640 micrograme pe litru? Din ce vad pe [ link extern ]
va trebui sa participati la un curs despre pericolul alcoolului pentru a primi permisul inapoi. Daca nu va prezentati la curs nu vi se mai inapoiaza permisul.

Se poate lasa cu amenda sau inchisoare, depinde de cazierul dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2016
tgeorgescu, utilizator
Documentatie--->>>[ link extern ]

INCHISOAREA ESTE EXCLUSA!Trebuie sa te prezinti obligatoriu la judecata.Ei nu dau sentinte in lipsa inculpatului...nu este Romania.Vine si te ridica politia si te tine in arest pana la judecata,plus amenda,asta daca nu poti dovedi ca nu ai avut cum sa te prezinti.Nu este grav dar trebuie sa te prezinti nu te speria.
Amenda plus permisul suspendat 7 luni si eventual un curs de prevenire sau test psihiatric daca nu este prima abatere in ultimi 5 ani.
Costurile cursurilor sunt suportate de tine in totalitate,daca nu te prezinti la curs trebuie sa faci scoala de permis iar.
La testul psihiatric aici este cu problema,nu este chiar asa de usor,defapt nu este deloc usor,acolo se da un test la persoanele care au o alcolemie foarte mare ai sa vezi in tabel si vrea sa vada daca esti dependent de alcool.Este facut in asa fel sa il pici si odata ce l-ai picat nu m-ai ai dreptul sa dai de permis niciodata pentru ca nu ai capacitatile necesare(asta este lovitura maxima la ei in tara si nu te gandi ca vii in Romania si incerci ceva..nu merge)
Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2018
NicoMarius, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

#NicoMarius:
Adică, numai în România se dau sentințe in lipsa inculpatului?! :)))
Se dau și în alte țări. Nu mai duceți in derizoriu aspectul asta.
Germania, Belgia, Franța, etc. Dau sentinte la greu, in lipsa inculpatului.

In plus, omul nu a spus ce permis are. Poate la obținut în România. Așa că, se schimba situația.
Ultima modificare: Duminică, 8 Aprilie 2018
Quartila, utilizator
Cu ce se schimba situatia daca permisul este romanesc
Mi-a fost și mie reținut permisul pentru alcool în Olanda.am permis românesc .La ce să mă aștept?

Alte discuții în legătură

Olanda permis retinut Eduard1991 Eduard1991 In Dec.2018 am fost depistat cu alcool la volan 895 micrograme in aerl expirat m-am prezentat la proces mi-a dat amenda 1200 si 9 luni suspendare permis din ... (vezi toată discuția)
Permis ridicat, cetatean strain pech pech Buna ziua, sunt cetatean strain de origine romana. Ieri, pe drumul catre aeroport, am fost retinut pentru depasire pe \'pod\' (care era un viaduct), peste ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)