avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie

Salutare,

Detin si eu in proprietate un teren de 2000 de m. problema este ca drumul de acces pana la mine la teren are 4 m latime. La primaria de care apartine terenul se cere o latime de 11m a drumului cel putin asa zice in certificatul de urbanism.
Ideea este ca eu sunt ultima parcela si pana la mine mai sunt alte parcele.
Daca eu imi las distanta ncesara de 5,5m de la axul drumului credeti ca ar fi vreo problema cu obtinerea autorizatiei de constructie.
Sau depind de toti vecinii de pe toata lungimea drumului de acces, ar trebui toti sa renunte la o parte din terenul lor pentru a avea tot drumul latimea necesara.
Precizez ca acel drum este un drum privat si nu a fost dat catre primarie.
Nu stiu pot obtine oare, autorizatia de constructie fara sa depind de vecini.
Va multumesc si astept cu interes raspunsurile voastre
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2016
Ioan1984, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua , dețin un teren intravilan de 13.30 m lățime pe ... Andy89572 Andy89572 Buna ziua , dețin un teren intravilan de 13.30 m lățime pe 59 lungime , doresc sa construiesc o căsuța dar se pare ca e cam imposibil după planul de ... (vezi toată discuția)
Drum servitute Viorel64 Viorel64 Dețin din anul 2008 o parcelă de teren intravilan cu acces drum de servitute de 3 metri lățime și 135 metri lungime (4 parcele de teren beneficiază de ... (vezi toată discuția)
Ce latime trebuie sa aiba drumul de servitute ? ContSters55112 ContSters55112 Detin un teren cu deschiderea de 28 m si lungimea de aprox. 150 m. As vrea ca partea din spate sa o parcelez pentru vanzare, dar nu stiu ce latime minima ... (vezi toată discuția)