avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... raspuns judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

raspuns judecatorie

buna ziua. mama mea neavand ce face a dat in judecata 2 vecini,in baza legii de protectie pe motiv ca o injurau. Legea se refera la familie, ordin de protectie, am aflat si eu . Acum dupa 4 luni, a venit raspunsul si vroiam sa va cer sfatul si parerea.

Respinge actiunea formulata, de mama mea , avand ca obiect emitere ordin de protectie, ca inadmisibila.ia act de faptul ca nu sau solicitat cheltuieli de judecata.Dispune avansarea onorariului aparatorilor din oficiu al paratilor, in suma de 720 lei, din fondurile ministerului justitiei catre baroul de avocati neamt
Cu drept de apel la tribunalul x in termen de 3 zile.
Cererea de apel se depune la judecatoria x
Pronuntata, in sedinte publica

Vroiam sa va intreb, ca mama este nelinistita. Va plati cei 720 lei ? sau nu? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters383592 , utilizator 17:12, 28 Aprilie 2016
"Dispune avansarea onorariului ...din fondurile ministerului justitiei ".....nu!.
Intrucat nu s-au solicitat cheltuieli de judecata iar onorariul avocatului -aparator din oficiu-se plateste din fondurile Ministerului Justitiei, mama dvs.nu va fi obligata la plata sumei de 720 lei
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. poate ma lămurește și pe mine cineva în legătură ... Denisstefan1989 Denisstefan1989 Bună ziua. Poate ma lămurește și pe mine cineva în legătură cu un ordin de protectie. Mi sa emis astăzi dintr-o cearta cu un vecin (neam adresat ... (vezi toată discuția)
Apel in civil respins de la primul termen de judecata + suportarea cheltuielilor de judeacata de catre reclamanti Florin Valentin S Florin Valentin S Este normal oare faptul ca instanta de judecata ma pune sa platesc cheltuielile de judecata pentru avocatul din oficiu? si contravaloarea cererilor de ajutor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care sunt pasii de urmat cand statul te obliga sa ... Ștefan18drb Ștefan18drb Buna ziua, Care sunt pasii de urmat cand statul te obliga sa platesti cheltuielile de judecata, are cineva un proces pierdut si trebuie sa plateasca la ... (vezi toată discuția)