avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... DISCRIMINARE GRAVIDE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

DISCRIMINARE GRAVIDE

Buna seara! o intrebare,sunt insarcinata lucrez din iulie 2015 la aceasta societate deocamdata sunt in concediu de odihna dupa care voi intra in prenatal ,directorul de la aceasta societate face discriminari mie fiind insarcinata si unei colege mai exact da prime de Paste neimpozitabile si pe noi ne exclude fiind insarcinate si stand acasa in concediu probabil considera ca nu ne folosesc banii! intrebarea este : ce fac ei este legal sau ilegal?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:32, 27 Aprilie 2016
Depuneti o sesizare la:
- Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD)
[ link extern ] /

- Inspectia Muncii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi gravide alexandrastefana alexandrastefana Buna ziua. Inainte de a intra in voncediu prenatal(126 de zile,pe 3 mai,sunt in concediu de odihna,de pe 13.04 pana pe 29.04. Voiam sa va intreb daca ... (vezi toată discuția)
Marire de salariu Oana2426 Oana2426 Buna ziua, Momentan sunt in concediu de odihna fiind insarcinata in 18 saptamani. Astazi au avut loc mariri de salariu in cadrul firmei in care lucrez de ... (vezi toată discuția)
Discriminare salariala campian campian Am vechime in munca peste 20 de ani si comform legii 284\2010 am o remuneratie mai mica decat colegele mele cu vechime mai mica.Am gradatia 5,clasa de ... (vezi toată discuția)